Video: Αυτοκίνητο και γυναίκα = Απόλαυση!

Σχετικά άρθρα

Γυναικεία δουλειά τα παρακάτω βίντεο. Πρωταγωνίστριες λοιπόν δύο sexy γυναίκες και συνάμα άριστες στην οδήγηση. Εδώ συγκεκριμένα θα λέγαμε, αυτοκίνητο και γυναίκα= Απόλαυση!

Το να πλαγιολισθήσεις και να driftάρεις οδηγώντας μια Porsche 911 GT3, είναι από μόνο του ένα κατόρθωμα, αλλά το να το επιχειρήσεις και σε ολισθηρό οδόστρωμα ακόμη πιο δύσκολο. Η ξανθιά της παρέας Karen Vaes φαίνεται να μην έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα, αντιθέτως θα λέγαμε ότι είναι εξαιρετική.

Και τώρα η σειρά της sexy μελαχρινής. Η EvilCreations Studios στην ταινία μικρού μήκους που αποκαλούν “Drift Day 2″έχει βάλει ένα φοβερό κομμάτι με drift στο οποίο πρωταγωνιστεί η μις Formula Drift 2010 Melyssa Grace, και οδηγεί ένα Audi R8.

Γνωρίζουμε ότι η όμορφη Melyssa έχει την εμπειρία να driftάρει αλλά ακόμη εντυπωσιαζόμαστε με τον τρόπο που χειρίζεται με ευκολία το κιβώτιο ταχυτήτων του supercar με τον V10 κινητήρα. Θα μπορούσε πολύ εύκολα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να ανήκει στην Melyssa Grace καθώς βρήκαμε ένα ακόμη βίντεο το οποίο η ίδια ανέβασε στο Youtube που μας δείχνει ακόμη μεγαλύτερη δράση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...