Hulkenberg, Frijns και Sato οι οδηγοί τής Sauber για το τεστ νέων οδηγών

Σχετικά άρθρα

Kimiya Sato

Μία-μία, οι ομάδες ανακοινώνουν τους οδηγούς με τους οποίους θα πάρουν μέρος στις δοκιμές νέων οδηγών που θα γίνουν στο Silverstone, το 3ήμερο 17-19 Ιουλίου. Μετά από τη Lotus, σειρά παίρνει η Sauber, η οποία μας έχει διαβεβαιώσει ότι θα βρίσκεται στη Formula 1 και το 2014, καθώς είναι πεπεισμένη ότι θα βρει λύση στα σοβαρά οικονομικά της προβλήματα.

Η ελβετική ομάδα ανακοίνωσε ότι οι οδηγοί που θα πάρουν μέρος στις δοκιμές νέων οδηγών είναι οι Nico Hulkenberg, Robin Frijns και Kimiya Sato. Την πρώτη μέρα, όλη τη δουλειά θ’ αναλάβει ο Frijns, που είναι δοκιμαστής και αναπληρωματικός οδηγός· τη δεύτερη μέρα, ο Frijns θα οδηγήσει την C32 το πρωί, προτού δώσει τη θέση του στον Hulkenberg, ο οποίος θα γράψει μερικά χιλιόμετρα το απόγευμα. Τέλος, το τεστ θα κλείσει ο Sato, πρώην οδηγός στη Formula BMW, ιαπωνική και γερμανική Formula 3 και Formula 3 Euro Series, ενώ τώρα είναι οδηγός στο Auto GP.

[Πηγή: Sauber F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...