Νέο Supercar από την Αυστραλία με W16 14,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.200+ ίππων

Σχετικά άρθρα

Paul Halstead supercar (1)

O Paul Halstead, ένας Αυστραλός επιχειρηματίας με μεγάλη πείρα στη κατασκευή κινητήριων συνόλων, ετοιμάζει ένα νέο supercar το οποίο θα φορά έναν θηριώδη W16 κινητήρα 14,0-λίτρων. Ο κινητήρας του νέου supercar στην ουσία θα αποτελείται από δύο ενωμένους LS7 V8 7,0-λίτρων της Corvette με περιεχόμενη γωνία 45 μοιρών, απόδοσης 1.200+ ίππων.

Ο κινητήρας θα έχει δύο στροφαλοφόρους άξονες οι οποίοι θα στέλνουν τη κίνηση σε ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο, το οποίο με τη σειρά του θα τη στέλνει στους πίσω τροχούς μέσω ενός μπλοκέ διαφορικού.

Paul Halstead supercar (3)

Το supercar θα διαθέτει μπανιέρα από carbon με το σώμα του να είναι είναι κατασκευασμένο από το ίδιο ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό καθώς και από kevlar. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το supercar θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2016 με τον σχεδιασμό του να δανείζεται στοιχεία τόσο από την Maserati GranTurismo όσο και από την McLaren F1.

Θα διαθέτει καλύπτρα, θα μπορεί να μεταφέρει δύο άτομα και στόχος του Halstead είναι να βγει σε περιορισμένη παραγωγή. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε μέσα στα επόμενα χρόνια.

Paul Halstead supercar (2)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...