Video: Ένας ακόμη κινέζικος γάμος με supercars

Σχετικά άρθρα

china wedding

Έχουμε δει αρκετές φορές, γάμους στη Κίνα, στους οποίους πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν εκτός από τους νεόνυμφους, τα διάφορα supercars των φίλων-καλεσμένων τους.

Αυτή τη φορά σειρά έχει ένας γάμος στην πόλη της Wenzhou στην επαρχία Zhejiang της Κίνας. Η πόλη της Wenzhou έχει περισσότερους από 3 εκατ. κατοίκους και ανήκει σε μία από τις τρεις πλουσιότερες πόλεις της Κίνας.

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε, πολλούς από τους καλεσμένους του γάμου να διασχίζουν τους δρόμους με τα supercars τους, όπως αυτή η μαύρη Lamborghini Aventador, η πορτοκαλί Lamborghini Gallardo LP560-4, οι τρεις Ferrari 458 Italia, καθώς και μια Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...