Teaser Video: Audi A8 και S8

Σχετικά άρθρα

audi a8 and s8

Η Audi θέλοντας να μας κρατήσει ζεστούς για τον ερχομό του ανανεωμένου A8, έδωσε αυτό το teaser video στο οποίο μας δείχνει τα A8 και S8 καλυμμένα κάτω από δύο λευκά σεντόνια. Τα αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν στις 21 του Αυγούστου, ενώ ντεμπούτο θα κάνουν 20 ημέρες μετά, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το A8 θα αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα μπροστά-πίσω καθώς και νέες απολήξεις εξατμίσεων. Στο εσωτερικό το Α8 θα αποκτήσει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και ενδεχομένως νέο πίνακα οργάνων.

Κάτω από το καπό δεν αναμένονται αλλαγές και έτσι πρέπει να αναμένουμε να δούμε τον 3,0-λιτρο V6 TDI, τον 3,0-λιτρο V6 TFSI, τον 4,0-λιτρο V8 TFSI και τον 4,2-λίτρων V8 TDI. Η υβριδική έκδοση θα συνεχίζει να εξοπλίζεται με τον 2,0-λιτρο TFSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, ενώ τα κορυφαία μοντέλα θα εξοπλίζονται με τον twin-turbo V8 4,0-λίτρων TFSI και τον W12 6,3-λίτρων FSI απόδοσης 500 ίππων.

Το μοντέλο θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Audi που θα φορέσει τα νέα Matrix LED φωτιστικά σώματα, τα οποία αποτελούνται από 25 διόδους LED στη μεγάλη σκάλα και πέντε ανακλαστήρες. Όταν τα φωτιστικά σώματα είναι στο αυτόματο, ενεργοποιούνται στα 30 χλμ/ώρα όταν το αυτοκίνητο κινείται σε εθνική οδό και από τα 60 χλμ/ώρα μέσα στη πόλη.

Η ειδική κάμερα, αναγνωρίζει το πότε έρχεται αυτοκίνητο από το απέναντι ρεύμα, ρυθμίζοντας έτσι τα κάτοπτρα, του αριστερού φωτιστικού σώματος, ώστε η δέσμη του φωτός να μην ενοχλεί ποτέ τον οδηγό του διερχόμενου αυτοκινήτου. Το δεξί φωτιστικό σώμα, συνεχίζει να φωτίζει κανονικά τον δρόμο, έτσι ώστε ο οδηγός να βλέπει πάντα ένα φωτεινό, ομοιογενές και πολύ πιο αποτελεσματικό παραγόμενο λευκό φως.

http://www.youtube.com/watch?v=PxBdnV4oX20&feature=youtu.be

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...
Autoblog.gr