Video: Πέτρα χτύπησε κριτή στα γεννητικά του όργανα σε αγώνα Rally στην Εσθονία

Σχετικά άρθρα

rally

Πόσο άτυχος μπορεί να ήταν αυτός o κριτής, ο οποίος συμμετείχε στον φετινό αγώνα Rally Estonia. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Ένας από τους πολλούς λοιπόν κριτές που βρισκόταν πριν λίγες μέρες σε έναν αγώνα Rally στην Εσθονία, ήταν άτυχος διότι χτυπήθηκε στα γενετικά του όργανα από μία πέτρα που πέταξε πάνω του ένα αγωνιστικό.

Ναι ναι, καλά διάβασες, στα γενετικά του όργανα. Αυτό συνέβη όταν ένα Renault Clio περνούσε από την στροφή στην οποία και είχε στηθεί ο άτυχος κριτής για να κάνει τη δουλειά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πεταχτεί μία πέτρα από τον δρόμο και να τον πετύχει στη βουβωνική χώρα.

Ο άνδρας έπεσε κάτω, πιάνοντας τα γενετικά του όργανα από τον πόνο. Σίγουρα πρέπει να πόνεσε πολύ ο καημένος αν και δεν μπορώ να το κρίνω με ακρίβεια λόγω διαφορετικού φύλου!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Netflix για τη ζωή του Ayrton Senna

Ανήμερα της τραγικής επετείου του θανάτου του Ayrton Senna, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της σειράς ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τη...

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...