Η Ford Mustang U.S. Air Force Thunderbirds Edition 2014 δημοπρατήθηκε και συγκέντρωσε 398.000$

Σχετικά άρθρα

Ford Mustang U.S. Air Force Thunderbirds Edition 2014 (2)

Είναι «παράδοση» για την Ford, κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Experimental Aircraft Association AirVenture να παρουσιάζει ένα one-off αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια δημοπρατείται. Όπως σας είχαμε πει, για φέτος, αυτό το αυτοκίνητο ήταν μία Mustang, που αφού φόρεσε τα «καλά» της, τόσο εμφανισιακά όσο και μηχανικά, έκανε το ντεμπούτο της στις εκδηλώσεις. Στη συνέχεια, όπως είθισται, δημοπρατήθηκε και συγκέντρωσε 398.000$ που πηγαίνουν εξ ολοκλήρου στο Young Eagles πρόγραμμα της EAA. Το εν λόγω πρόγραμμα, από το 1992 και έπειτα, έχει προσφέρει πτήσεις σε πάνω από 1,6 εκατομμύρια παιδιά και παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην έμπνευση της επόμενης γενιάς αεροπόρων. Όπως είπε και ο Edsel B. Ford II, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ford:

Η αφοσίωση και η υπεροχή που επιδεικνύουν οι πιλότοι της United States Air Force Thunderbirds, είναι αρετές που επικροτούμε στην Ford. Με αυτής της χρονιάς την πανέμορφη U.S. Air Force Thunderbirds Edition Mustang, αιχμαλωτίσαμε τα σύμβολα του αναστήματός τους και τα ενώσαμε με την καινοτομία του σχεδιασμού της Ford που φαίνεται σε όλα μας τα προϊόντα. Με αυτό το project, συνεχίζουμε την υποστήριξη μας στην EAA και το πρόγραμμα Young Eagles.

[Πηγή: aviationpros]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...