Video: Παρακολουθήστε το Acura NSX prototype να γυρνάει στην πίστα του Mid-Ohio

Σχετικά άρθρα

am_ns1308009H

Είναι ωραία εκείνη η στιγμή όταν ένα μοντέλο το οποίο δεν πρόκειται να βγει στην παραγωγή για αρκετό χρόνο ακόμα, ανεβάζει λίγο την ένταση και αποφασίζει να πάρει για τον εαυτό του μερικά «πρωτοσέλιδα». Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει αυτές τις ημέρες με το Acura NSX προ-παραγωγής.

Ξέραμε πως η Acura θα παρουσίαζε το NSX prototype στον αγώνα Mid-Ohio Indy 200 και το ξέραμε επειδή έριξε teaser φωτογραφίες, Vine videos και ότι άλλο είχε στη διάθεσή της. Ο αγώνας έγινε και το αυτοκίνητο «παρουσιάστηκε». Τουλάχιστον είχαμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τον V6 των 3,5 λίτρων να βρυχάται για 2 ολόκληρα λεπτά –περίπου-.

Περισσότερα πράγματα για το αυτοκίνητο δεν θα πω γιατί έχουν ειπωθεί επανειλημμένα και δεν θέλω να κουράσω.  Σας δίνω τα video και σας αφήνω στην ησυχία σας να τα απολαύσετε. Ενημερωτικά, το πρώτο video είναι ερασιτεχνικό ενώ το δεύτερο επίσημο promo. Ακόμα περιμένουμε το video με ολόκληρο τον γύρο του Acura NSX prototype και ίσως και έναν χρόνο… όχι ότι θα έχει σημασία, αλλά για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

http://youtu.be/wOKBYCpGMo8

[Πηγή: Acura

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

To πρωτότυπο Honda NSX ξεσηκώνει τους θεατές του αγώνα Honda Indy 200 

Το πρωτότυπο Honda NSX ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα Honda Indy 200 που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Mid-Ohio Sports Car Course, στην πολιτεία Ohio, όπου θα ξεκινήσει σε δύο χρόνια η παραγωγή του NSX.

To πρωτότυπο NSX κάλυψε τη διαδρομή των 2,4 μιλίων στα χέρια του αρχιμηχανικού της ομάδας εξέλιξης του μοντέλου.

“Έχουμε δημιουργήσει ένα sports car το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει με άνεση στους δρόμους αλλά και να συμμετέχει σε ένα αγώνα. Το NSX απευθύνεται στους ένθερμους οπαδούς της σπορ οδήγησης σε όλο τον κόσμο ” δήλωσε ο Ted Klaus, αρχιμηχανικός του Honda R&D Americas, Inc. “…είναι συναρπαστικό να βλέπουμε το πρωτότυπο να κινείται στην πίστα αντικατοπτρίζοντας τη μεγάλη πρόοδο λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή του, 2015”.

Ενώ στα περισσότερα supercars σημείο αναφοράς είναι η πολύ μεγάλη ιπποδύναμη, το NSX Concept είναι υπέρμαχος της γνήσιας αγωνιστικής φιλοσοφίας ενός εξαιρετικού λόγου ισχύος/βάρους.

Χρησιμοποιώντας μία μονάδα κίνησης με 2 ηλεκτροκινητήρες (2 Electric Motor Drive Unit) με προσαρμοζόμενο δι-κατευθυντικό σύστημα ελέγχου ροπής, το νέο υβριδικό AWD σύστημα μπορεί να παράγει άμεσα αρνητική ή θετική ροπή στους εμπρός τροχούς όταν το όχημα στρίβει. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Honda υπερέχει έναντι όλων των προηγούμενων AWD συστημάτων. Πέρα από τα πλεονεκτήματα της άριστης οδηγικής συμπεριφοράς του Sport Hybrid SH-AWD®, ένας ισχυρός VTEC® V-6 κινητήρας επόμενης γενιάς με άμεσο ψεκασμό θα συνεργάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο έχει ενσωματωμένο έναν ηλεκτροκινητήρα, καταφέρνοντας να συνδυάζει την επιτάχυνση που αρμόζει σε ένα supercar με την άριστη απόδοση. 

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr