Η Citroen ετοιμάζει φθηνά “C” μοντέλα, ο αντικαταστάτης του C3 στη Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

citroen-lacoste-concept-live-in-paris-2010-3

Η PSA Peugeot Citroen έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει στρατηγική σε ότι αφορά τα μοντέλα της C σειράς της Citroen, αφού αυτά θα γίνουν πλέον απλούστερα, φθηνότερα και πιο αποδοτικά, διαθέτοντας μικρότερη γκάμα κινητήρων και επιλογών.

Η αλλαγή αυτή είναι μέρος μιας στρατηγικής εξυγίανσης της PSA Peugeot Citroen, η οποία έχει αποφασίσει να διαφοροποιήσει τις δύο εταιρίες του και έτσι, στο πλαίσιο του αναδιάρθρωσης του, αποφάσισε να ανεβάσει επίπεδο την Peugeot, προσπαθώντας να προσελκύσει παραδοσιακούς αγοραστές. Την ίδια ώρα η Citroën θα διατηρήσει τις δύο σειρές της, την C αλλά και την DS.

Τα αυτοκίνητα της C σειράς θα χρησιμοποιούν στοιχεία από το Lacoste Concept που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού το 2010, με την Citroen να έχει χωρίσει το σχεδιαστικό στούντιο της στη μέση, ώστε το μισό να σχεδιάζει τα μελλοντικά C μοντέλα και το άλλο μισό τα μελλοντικά DS. Η σχεδιαστική φιλοσοφία της C σειράς θα δίνει βάση στην “ευκολία χρήσης και στην απλότητα” με τα μοντέλα να διαθέτουν χαμηλές τιμές, αλλά δεν θα είναι “γυμνά” από εξοπλισμό.

Το πρώτο C μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης και πρόκειται για τον αντικαταστάτη του C3.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...