Η Bugatti δεν ετοιμάζει τη Super Veyron, αλλά την αντικαταστάτη της

Σχετικά άρθρα

Bugatti Veyron meeting at San Francisco

1.500-1600 άλογα διαβάζαμε, 0-100 χλμ/ώρα σε 1,8 δευτερόλεπτα και τελική 450 χλμ/ώρα ακούγαμε αλλά τελικά τζίφος. Τίποτα. Πάπαλα. Η Bugatti ποτέ δεν ετοίμαζε μια Super έκδοση της Veyron, και έτσι όλες οι φήμες γι’αυτή αποδείχτηκαν άνθρακας.

Η διάψευση βγήκε από τα χείλη του προέδρου της Bugatti, Dr. Wolfgang Schreiber ο οποίος κατά τη διάρκεια του Pebble Beach ανέφερε πως η η εταιρία του δεν ετοιμάζει κάποια δυνατότερη έκδοση των Veyron Super Sport και Grand Sport Vitesse, ενώ μέχρι σήμερα έχει ήδη πουλήσει τις 390 από τις 450 Veyron που θα βγάλει στην αγορά.

O Schreiber ωστόσο επιβεβαίωσε πως η Bugatti εργάζεται πάνω στο hypercar που θα αντικαταστήσει την Veyron. Ο ίδιος αρνήθηκε να πει περισσότερα για το μοντέλο, αλλά σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Jens Schulenburg, επικεφαλής μηχανικός της Bugatti είχε δηλώσει πως το νέο hypercar θα είναι ελαφρύτερο, αφού η Γαλλική εταιρία εξετάζει κάποιες ακραίες τεχνολογίες μείωσης του βάρους, όπως ζάντες κατασκευασμένες από carbon, ενώ στο μυαλό τους έχουνε και την υβριδική τεχνολογία. Παραμένει ακόμη ασαφές το πότε θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα Veyron να βγαίνει στη παραγωγή.

[Πηγή: Autoblog.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...