Bulleta Motors RF22

Σχετικά άρθρα

Bulleta Motors RF22 (1)

Αυτό είναι το RF22, ένα νέο σπορ αυτοκίνητο των Καναδών της Bulleta Motors που βασίζεται πάνω στη Lotus Evora. Το όνομα του προέρχεται από το μαχητικό jet αεροσκάφος F-22 Raptor και διαθέτει σώμα σχεδιασμένο από τον Samir Sadikhov, του οποίου έχουμε δει τρεις concept study προτάσεις (Aston Martin DBC Concept, Ferrari Xezri Competizione, Cadillac C-Ville Concept).

Η Bulleta έχει εξοπλίσει το RF22 με bi-xenon φωτιστικά σώματα, διαχύτη, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, εισαγωγή αέρα στην οροφή, carbon ζάντες 19″ με ελαστικά Michelin Super Sport και carbon-κεραμικά φρένα. Το σώμα μπορεί μάλιστα να είναι κατασκευασμένο από carbon.

Μηχανικά εξοπλίζεται με τον V6 3,5-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 511 ίππων με 555 Nm ροπής. Ζυγίζει 1.363 κιλά επιτρέποντάς του να κάνει τα 0-60 mph (0-96 χλμ/ώρα) σε 3,6 δευτερόλεπτα. Το πόσο κοστίζει το αυτοκίνητο η εταιρία δεν το ανακοίνωσε, αλλά ο αγοραστής θα παίρνει δώρο έναν ρολόι-χρονογράφο με ελβετικό μηχανικό, ενώ θα διαθέτει τον ίδιο αύξοντα αριθμό με αυτόν του αυτοκινήτου.

[Πηγή: Bulleta Motors]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα