Οδηγοί λεωφορείων στη Παραγουάη σταυρώθηκαν έπειτα από την απόλυση τους [w/video]

Σχετικά άρθρα

Paraguay- bus drivers crucify themselves

Έχουμε ακούσει και διαβάσει αρκετούς τρόπους που κάποιοι άνθρωποι διαμαρτύρονται για τα εργατικά τους δικαιώματα, αλλά αυτό που συνέβη στη πόλη Luque της Παραγουάης ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Οκτώ οδηγοί λεωφορείων σταυρώθηκαν αφού απολύθηκαν από την εταιρία που δούλευαν πριν από δύο μήνες, αφού πρώτα προσπάθησαν να διεκδικήσουν καλύτερες αμοιβές και συνθήκες εργασίας. Οι διαμαρτυρόμενοι άνδρες βρίσκονται για πάνω από δυο εβδομάδες σε αυτή τη κατάσταση και εκτός αυτού κάνουν και απεργία πείνας, με έναν από αυτούς, τον Juan Villalba, που είναι και πρόεδρος των Οδηγών Μεταφορών, να δηλώνει ότι θα συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους μέχρι εσχάτων, χωρίς να τους νοιάζουν οι συνέπειες.

Οι σταυρώσεις είναι μέρος μιας μεγαλύτερης διαμαρτυρίας για εργατικά δικαιώματα με συμμετοχή περίπου 50 οδηγών λεωφορείων, αν και μόνο οι οκτώ και οι σύζυγοί τους έχουν προχωρήσει σε αυτή την ακραία εκδήλωση.

Η εταιρεία λεωφορείων, Vanguardia, έχει μέχρι στιγμής προσφέρει σε πέντε από τους οδηγούς τις δουλειές τους πίσω, αλλά οι άνδρες λένε ότι δεν θα εγκαταλείψουν τη διαμαρτυρία τους έως ότου και οι οκτώ προσληφθούν εκ νέου.

Πραγματικά ελπίζω σε αίσιο τέλος της ταλαιπωρίας των ανθρώπων και να επιστρέψουν στις δουλειές του αλλά πάνω απ’όλα να είναι σε θέση να οδηγήσουν με ασφάλεια, παρόλο τη ζημιά που έχουν προκαλέσει τα καρφιά στα χέρια τους.

http://www.youtube.com/watch?v=wb94jtkExhQ

[Πηγή: TelegraphYouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...

Αποσύρθηκε η μήνυση κατά της πίστας της Laguna Seca

Στις αρχές του χρόνου μια ομάδα κατοίκων της περιοχής γύρω από τη πίστα της Laguna Seca στο Monterey της Καλιφόρνια, κατέθεσε μήνυση εναντίων της...
Autoblog.gr