Δύο videos για το πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις μία λάμπα σε διάφορα αυτοκίνητα!

Σχετικά άρθρα

headlamp bulb

Όσο τα αυτοκίνητο γίνονται όλο και πιο περίπλοκα, τόσο το έργο αυτών που προσπαθούν να συντηρούν το όχημα σπίτι τους ή στο γκαράζ τους γίνεται δυσκολότερο. Υπήρχαν εποχές που μπορούσες να αλλάξεις τα μπουζί, να κάνεις μία αλλαγή λαδιών ή το πιο απλό όλων, να αλλάξεις τη ρημαδιασμένη λάμπα που κάηκε από τα εμπρός φώτα. Εγώ το παραδέχομαι. Δεν πιάνουν τα χέρια μου και προσπαθώ να αποφεύγω να κάνω σημαντικές εργασίες συντήρησης μόνος μου για τον φόβο πρόκλησης ζημιάς που στην συνέχεια θα χρειαστεί να πληρώσω δύο και τρεις φορές περισσότερο από την αρχική δουλειά που έπρεπε να γίνει.

Όμως ακόμα και εγώ, ο ατζαμής, ο άχρηστος, θα σκεφτόμουν… πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις μία λάμπα; Σας παραθέτω δύο videos που «αναλύουν» το συγκεκριμένο ερώτημα και το απαντούν για διάφορα μοντέλα ξεχωριστά. Εγώ θα πω ένα πράγμα μόνο. Με δεδομένο πως οι σχεδιαστές των εταιριών είναι ιδιαίτερα ευφυή άτομα, δεν μπορώ να δεχτώ ως δικαιολογία το «δεν το σκέφτηκα». Άρα, το να κάνεις την αλλαγή μίας λάμπας τόσο δύσκολη/χρονοβόρα εργασία, είναι συνειδητή απόφαση για να μας παίρνουν λεφτά οι αντιπροσωπείες και τα συνεργεία και ως εκ τούτου την καταδικάζω και ελπίζω να αλλάξουν τροπάρι σύντομα αυτοί που δεν έχουν αλλάξει ήδη! 

[Πηγή: Autoline Network via Youtube, Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...