Video: Petrolicious και ένα προπολεμικό Fiat 514, απόλαυση!

Σχετικά άρθρα

The Fiat 514 Is Pure Pre-War Satisfaction

Το Petrolicious ετοίμασε και ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube, ένα νέο video με ένα εκπληκτικό Fiat 514, που κατασκευάστηκε από το 1929 μέχρι το 1932. Τα αυτοκίνητα που μετράνε χρόνια ζωής πάνω από 70-80 χρόνια απαιτούν υψηλό επίπεδο δέσμευσης που φτάνει σε απόλυτη αφοσίωση. Με τα ανταλλακτικά να είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν αλλά και μηχανικοί που να έχουν εμπειρία σε τέτοια οχήματα να μετριούνται στα δάχτυλα, η συντήρηση τέτοιων οχημάτων συνήθως γίνεται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βλέπουμε τον Roberto Vesco, ο οποίος συλλέγει, αποκαθιστά και οδηγεί προπολεμικά αυτοκίνητα για πάνω από 35 χρόνια, με την ικανοποίηση και τη χαρά που βιώνει, όπως δηλώνει, να είναι απερίγραπτη.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα πανέμορφο τοπίο γύρω από τη λίμνη Iseo, της Ιταλίας και κοντά στην αφετηρία του Mille Miglia στην Μπρέσια. Το πολύ ξεχωριστό Fiat 514 ήταν πρωταγωνιστής αυτού του ιστορικού αγώνα, με αρκετές επιτυχίες στο παλμαρέ του.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...