Luca di Montezemolo: Η απόφαση για τους οδηγούς μέσα στις επόμενες ημέρες, οι φήμες στέλνουν ήδη τον Raikkonen στη Ferrari

Σχετικά άρθρα

GP d'Italia

O Luca di Montezemolo σε δηλώσεις του από τη Monza ανέφερε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τους οδηγούς της Ferrari για το 2014. O Montezemolo ξεκαθάρισε πως ο Alonso δεν φεύγει από τη Ferrari, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Kimi Raikkonen να πάρει τη θέση του Felipe Massa, αφού έπλεξε το εγκώμιο στο πρόσωπο του, λέγοντας πως είναι όταν ο Raikkonen ήταν στη Ferrari, είχε φέρει παγκόμσιο τίτλο, στη μετά Michael Schumacher/Ross Brawn εποχή. Μάλιστα Γερμανικά μέσα αναφέρουν πως ήδη ο Φινλανδός έχει υπογράψει με την Scuderia από τη προηγούμενη Τετάρτη.

fernando alonso Luca di Montezemolo,

Ο Montezemolo δήλωσε πως όποια ανακοίνωση, θα γίνει μετά το σημερινό GP της Monza, εκεί όπου η Ferrari θέλει να πάρει τη καρό σημαία. Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari συμπλήρωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχουν υπογράψει με κάποιον οδηγό. Μετά τη Monza θα μιλήσει με τον Massa και θα αποφασίσουν. Σχετικά με τον χαρακτηριστικό “είστε όλοι ηλίθιοι” του Alonso, o Montezemolo υποβάθμισε το γεγονός λέγοντας πως όλα είναι εντάξει.

felipe massa Luca di Montezemolo,

Η Lotus επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον Raikkonen, αλλά ο Φινλανδός ζητά εγγυήσεις πως η Lotus μπορεί να του καταβάλει τους μισθούς του. Ένα ακόμη όνομα που παίζει για τη θέση στη Ferrari είναι και αυτό του Nico Hulkenberg, ο οποίος εκκινεί σήμερα από τη 3η θέση του grid.

Η silly season φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος και μετά την ανακοίνωση της Ferrari τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα