Η GM μετατοπίζει το “Build Your Own Engine” πρόγραμμα

Σχετικά άρθρα

CorvetteEngineBuildHendric1

Οι περισσότεροι από εμάς, θα ήμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι αν φτάσουμε στο σημείο να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο επιδόσεων όπως η Chevrolet Corvette. Αλλά εδώ και μία δεκαετία περίπου, η General Motors προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες της να συναρμολογήσουν τον κινητήρα που θα τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό τους.

Το “Build Your Own Engine” πρόγραμμα, επέτρεπε στους πελάτες να πάνε στο GM Performance Build Center στο Wixom του Michigan και να βοηθήσουν τους τεχνικούς στη συναρμολόγηση του κινητήρα. Η εμπειρία προσέθετε περίπου 5.800$ στον λογαριασμό αλλά για κάποιους ήταν ένας τρόπος να κάνουν το αυτοκίνητο ακόμα πιο «δικό τους». Τι να πω, αν είχα τα χρήματα και εγώ θα ήθελα να το κάνω. Δυστυχώς όμως το πρόγραμμα σταματά. Ευτυχώς, η διακοπή αυτή είναι προσωρινή.

Αυτό συμβαίνει γιατί η GM κλείνει το Performance Build Center. Ενώ όλοι οι V8 κινητήρες που βρίσκονταν κάτω από το καπό των Corvette, των Cadillac XLR και κάποιων top-spec Camaro ήταν κατασκευασμένες εκεί, τώρα η κατασκευή μοιράζεται σε άλλα εργοστάσια. Όπως είπα όμως, η διακοπή του “Build Your Own Engine” προγράμματος είναι προσωρινή. Η GM την μεταφέρει στο εργοστάσιο στο Bowling Green, Kentucky. Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα επαναλειτουργήσει αλλά σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της GM, Bob Wheeler, η εμπειρία θα είναι «ενισχυμένη».

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...