H GM ετοιμάζει τον αντίπαλο του Tesla Model S

Σχετικά άρθρα

National Plug In Day - Detroit

Ανώτερο στέλεχος της GM σε πρόσφατες δηλώσεις του έκανε γνωστό πως η GM ετοιμάζει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο θα τεθεί απέναντι από το Tesla Model S και θα έχει αυτονομία 322 χλμ. Παράλληλα η GM προσπαθεί να βρει τρόπο ώστε να διπλασιάσει την αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της μειώνοντας παράλληλα και το κόστος.

Το νέο μοντέλο της GM θα είναι αισθητά φθηνότερο από το Model S, έχοντας περίπου την ίδια αυτονομία με αυτό. Ο αμερικανικός κολοσσός δοκιμάζει ήδη νέας τεχνολογίας μπαταρίες, με τον CEO της GM, Dan Akerson να αναφέρει παλαιότερα πως η επόμενη γενιά του Volt θα προσφέρει σημαντικά καλύτερη ηλεκτρική αυτονομία σε σχέση με τη τωρινή.

Το νέο Volt θα βγει στην αγορά μέσα στη διετία 2016-2017 και θα κοστίζει τουλάχιστον $10.000 λιγότερο, σε σχέση με το κόστος της τωρινής γενιάς που ανέρχεται στα $39.145.

[Πηγή: TheDetroitbureau]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...

To Toyota FJ Cruiser επιστρέφει ως μικρότερο Land Cruiser

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Toyota κατοχύρωσε το όνομα Land Cruiser FJ, το οποίο -αν βγει ένα μοντέλο με αυτό το όνομα- πιθανότατα θα αποτελέσει...
Autoblog.gr