Και η GM σκέφτεται να προσφέρει diesel επιλογή στα pickups της

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Silverado High Country

Σύμφωνα με πληροφορίες, η GM σκέφτεται σοβαρά την συμπλήρωση της γκάμας των κινητήρων του Chevrolet Colorado και GMC Canyon με diesel μηχανές.

Ο Tom Wilkinson, εκπρόσωπος της GM, επιβεβαίωσε πως η εταιρία έχει ακόμα πρόσβαση στον τρίλιτρο V6 diesel της VM-Motori που χρησιμοποιείται στο Ram 1500 Ecodiesel αλλά δεν πιστεύει πως τα οφέλη θα αντισταθμίσουν την διαφορά στην τιμή για τους πελάτες. Βέβαια, η Ram και η Nissan μπορεί να διαφωνήσουν με αυτό καθώς τα pick-up και των δύο εταιριών θα προσφέρουν diesel επιλογή: Το Ram θα έχει το προαναφερθέντα V6 που αποδίδει 240 άλογα και 568Nm ροπής ενώ το Titan θα έχει τον πεντάλιτρο V8 της Cummins με πάνω από 300 άλογα και 744Nm ροπής.

Η GM είναι σχετικά απαισιόδοξη για την πορεία ενός diesel pickup αλλά ο Wilkinson είπε πως η εταιρία «είναι σε θέση να απαντήσει γρήγορα» αν τα diesel Ram και Titan αποδειχθούν επιτυχίες.

[Πηγή: Autoguide]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...