Η μετοχή της Tesla σε ιστορικά υψηλά!

Σχετικά άρθρα

tesla logo

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν καλύτερα αυτή την περίοδο για την Tesla. Ως αρθρογράφος, νιώθω πως δεν περνάει εβδομάδα που να μην μιλάμε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο αυτήν και ανατρέχοντας στο ιστορικό των άρθρων που σχετίζονται με την εταιρία, το συναίσθημα που νιώθω και οι υποψίες που έχω, επαληθεύονται. Σπάνια περνάνε πάνω από επτά μέρες από την μία είδηση στην επόμενη. Τι να κάνουμε όμως όταν η Tesla μας προσφέρει την θεματολογία; Δεν γίνεται να την αγνοήσουμε.

Αυτή τη φορά, τα νέα αφορούν την τιμή της μετοχής της που σημείωσε νέο ρεκόρ. Στο τέλος της χθεσινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου λοιπόν, η μετοχή της Tesla έκλεισε στα 177,92 δολάρια αφού όμως πρώτα πέρασε το κατώφλι των 180 δολαρίων! Όχι άσχημα αν σκεφτεί κανείς πως ξεκίνησε την ημέρα στα 170,80$.

Όπως και να έχει, είμαι σίγουρος πως κάποιοι κάτοχοι μετοχών είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το γεγονός πως δεν τις πούλησαν όταν βρίσκονταν χαμηλά. Άλλωστε από την αρχή υπήρχαν προβλέψεις που έλεγαν πως θα έφτανε τα 200$… ή θα έπεφτε στα 20$!

[Πηγή: CNN]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...