Ο Akerson άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο επόμενος CEO της GM να είναι γυναίκα

Σχετικά άρθρα

Dan-Akerson

Ο CEO της General Motors, Dan Akerson δεν θα αργήσει να συνταξιοδοτηθεί και έτσι έχει ξεκινήσει μια παραφιλολογία σχετικά με το ποιος ή ποια θα είναι γίνει ο/η νέος/νέα CEO της GM. Ο φήμες αναφέρουν πως για τη θέση παίζουν τα ονόματα του Mark Reuss και της Mary Barra, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και ο μέχρι πρότινος COO της Renault-Nissan, Carlos Tavares.

Ο Akerson δήλωσε πρόσφατα πως:

Κάποια στιγμή, μια από τις τρεις εταιρίες του Detroit (GM, Ford, Chrysler), θα ηγείται από μια γυναίκα.

Και συνέχισε λέγοντας:

Δεν πιστεύω πως οι λευκοί άνδρες έχουν όλες τις απαντήσεις. Εκείνοι που πιστεύουν πως οι γυναίκες και οι άνδρες δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίες, είναι ανίδεοι. Οι γυναίκες δεν θέλουν ένα δώρο. Θέλουν μια ευκαιρία. Θεωρώ πως ως μέρος της καλής ηγεσίας, πρέπει όλοι οι άνθρωποι να έχουνε μια ευκαιρία. Χωρίς δώρα, χωρίς εγγυήσεις. Απλά μια ευκαιρία.

Με τα παραπάνω λόγια αρκετοί ήταν αυτοί που μιλούν πως ο Akerson άνοιξε την πόρτα στην Barra για να τον διαδεχτεί στην ηγεσία της 2ης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας του κόσμου.

Mary-Barra-with-Chevy-Volt

[Πηγή: The Detroit News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...