Πωλείται η Hamann Nervudo

Σχετικά άρθρα

Hamann Nervudo for sale (1)

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Hamann παρουσίασε την Nervudo, μια πορτοκαλί βελτιωμένη Lamborghini Aventador, και τώρα το αυτοκίνητο έχει βγει προς πώληση με τιμή €458.000.

Η Hamann Nervudo, φορά νέο επιθετικό bodykit αποτελούμενο από νέο εμπρός προφυλακτήρα με αεραγωγούς για καλύτερη ψύξη των φρένων, νέα side skirts που σύμφωνα με τον βελτιωτή συνεισφέρουν στην ακόμα καλύτερη αεροδυναμική ομαλοποιώντας τη ροή γύρω από το αμάξωμα ενώ χάρη στους αεραγωγούς κατευθύνουν άφθονο αέρα στον κινητήρα και νέο πίσω προφυλακτήρα, διαχύτη και αεροτομή.

Hamann Nervudo for sale (10)

Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε πως το bodykit είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ενώ για το κάλυμμα του κινητήρα υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε γυαλί για να εκτίθεται ο κινητήρας όπως του αξίζει ή πιο «ζόρικο» σε όψη carbon fibre. Τέλος, οι ζάντες που συμπληρώνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι ελαφρού κράματος με διάμετρο 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω. Αντίστοιχα, τα λάστιχα είναι 255/30 και 355/25.

Όσον αφορά στα μηχανικά, τουλάχιστον όσο γνωρίζουμε οι μοναδικές αλλαγές περιορίζονται στο νέο σύστημα εξαγωγής με την τεράστια απόληξη στο κέντρο του πίσω μέρους –υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης «αγωνιστικού» τελικού που εξασφαλίζει μπόλικη φλόγα- και τον επαναπρογραμματισμό της ECU. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές, η Hamann Nervudo αποδίδει 760 άλογα και 735Nm έναντι 700 ίππων και 690Nm που αποδίδει εργοστασιακός ο κινητήρας.

Hamann Nervudo for sale (6)

Αντίστοιχες βελτιώσεις/αλλαγές με το εξωτερικό έχει υποστεί και το εσωτερικό με άφθονο δέρμα, alcantara και ανθρακόνημα να κοσμεί το σαλόνι σε χρώμα πορτοκαλί.

[Πηγή: Mobile.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Lamborghini Huracan STJ: The Last Dance

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan STJ, με την ειδική αυτή έκδοση να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014,...