Υπό εξέλιξη το Honda Jazz Type R

Σχετικά άρθρα

 Honda Jazz

Κάτι καίεται να αλλάζει στη Honda. Έτσι, μετά το Civic Type R και το νέο NSX που και τα δύο είναι σχεδόν ένα βήμα πριν τη παραγωγή, η ιαπωνική εταιρία φαίνεται ότι ετοιμάζει την γρήγορη έκδοση του ολοκαίνουριο Jazz/Fit.

To Jazz/Fit Type R θα βασίζεται στην έκδοση RS του μικρού αυτοκίνητου και θα εφοδιάζεται με τον υβριδικό 1.500άρη κινητήρα που θα αποδίδει κοντά στα 190 άλογα. Θα μπορεί να συνδυαστεί με ένα επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, κάτι που θα χαρίζει στο αυτοκίνητο κατανάλωση 3,6 λίτρα/100 χλμ.

Εκτός από τον αναβαθμισμένο κινητήρα. λογικά θα έχει μια πιο σφικτή ανάρτηση και ένα πιο επιθετικό bodykit που μπορεί να μοιάζει με αυτό της Mugen. Αν πάνε όλα καλά, το Jazz Type R θα κυκλοφορήσει το 2015, με τη τιμή του να είναι λίγο μεγαλύτερη από το Jazz Hybrid.

[Πηγή: Motoring]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...