Το Nissan Juke Nismo RS θα κάνει το ντεμπούτο του στο Los Angeles

Σχετικά άρθρα

Nissan Juke Nismo 2013

Το Los Angeles Auto Show πλησιάζει και τα αυτοκίνητα που θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους αποκαλύπτονται σιγά-σιγά. Ένα από αυτά τα αυτοκίνητα είναι και το Nissan Juke Nismo RS.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ελάχιστα ξέρουμε ως δεδομένα για το μοντέλο ωστόσο προηγούμενα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα sport crossover με νέα ελατήρια και αμορτισέρ και διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Κάτω από το καπό, κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος με χωρητικότητα 1,6 λίτρων και απόδοση που θα πλησιάζει τα 230 άλογα και τα 298Nm ροπής. Αυτός θα συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο για την δικίνητη έκδοση και με ένα CVT κιβώτιο για την τετρακίνητη.

Το Juke Nismo RS θα παρουσιαστεί μαζί με ένα ακόμα concept της Nismo για το οποίο όμως δεν έχουμε καμία –επίσημη- πληροφόρηση.

[Πηγή: Los Angeles Auto Show]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...