Ο οδηγός του Moster Truck που σκότωσε 9 άτομα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Σχετικά άρθρα

monster

Το περασμένο Σάββατο ένας οδηγός ενός Monster Truck έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στο event Extremo Aeroshow στη πόλη Τσιουάουα του Μεξικού, αφήνοντας πίσω του 9 νεκρούς και περισσότερους από 80 τραυματίες.

Τότε οι αρχές διερευνούσαν το περιστατικό με τον οδηγό του Monster Truck να είχε τεθεί υπό κράτηση, αφού προηγουμένως είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως λιποθύμησε μέσα στο όχημα, όταν χτύπησε το κεφάλι του μέσα στη καμπίνα.

Τώρα γίνεται γνωστό πως ο 51-χρονος οδηγός, ο Velazquez Samaniego, έχει κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Εισαγγελέας του δικαστηρίου ανέφερε πως ο οδηγός δεν πληρούσε την ηλικία και τις υγειονομικές απαιτήσεις ώστε να πάρει μέρος στο show, με τους διοργανωτές να προσπαθούν να ρίξουν μέρος της ευθύνης για το δυστύχημα και στους θεατές, αφού στο δικαστήριο ανέφεραν πως εκατοντάδες άνθρωποι έφτασαν στο χώρο σου show χωρίς προηγουμένως να έχουν πάρει σχετική άδεια.

[Πηγή: AP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...