H Maria de Villota έχασε τη ζωή της εξαιτίας του ατυχήματος που είχε πέρυσι

Σχετικά άρθρα

Maria De Villota

Ο τραγικός θάνατος της Maria de Villota το πρωί της Παρασκευής συγκλόνισε τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όπως έδειξαν τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της οφείλεται σε φυσικά αίτια και μάλιστα αυτά σχετίζονται με νευρολογικές βλάβες που υπέστη η άτυχη Maria στο ατύχημα που είχε με το μονοθέσιο της Marrusia κατά τη διάρκεια δοκιμών στο αεροδρομίο του Duxford κοντά στο Cambridge.

H αυτοψία του ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε ενδελεχώς το σώμα της εκλιπούσας, έδειξε πως η ζημιά που υπέστη στο κεφάλι της, όταν το μονοθέσιο της έπεσε πάνω στο πίσω μέρος ενός φορτηγού της Marrusia ήταν αυτή που οδήγησε την άτυχη Maria στο να χάσει τη ζωή της.

Όπως δήλωσε η αδερφή της, η Isabel de Villota:

Η Μαρία έφυγε από κοντά μας στον ύπνο της, περίπου στις 18:00 λόγω νευρολογικών βλαβών που υπέστη τον Ιούλιο το 2012, όπως μας δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Η Μαρία μπορεί να έφυγε, αλλά μας έχει αφήσει ένα πολύ σαφές μήνυμα. Αυτό της χαράς και της ελπίδας, το οποίο η οικογένεια το υποστηρίζει αυτές τις στιγμές. Η ταφή της θα γίνει σε ένα ιδιωτικό μέρος στη Μαδρίτη.

Σήμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Formula 1 στη Suzuka θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...