Η Hyundai ετοιμάζει υπο-brand επιδόσεων

Σχετικά άρθρα

Hyundai i20 WRC

Ο Michel Nandan, τεχνικός διευθυντής της Hyundai Motorsport επιβεβαίωσε πως η εταιρία του ετοιμάζει ένα νέο υπο-brand το οποίο θα βγάζει στην αγορά αυτοκίνητα επιδόσεων.

Σύμφωνα με τον Nandan, η Νοτιοκορεατική εταιρία εργάζεται πυρετωδώς ώστε να αλλάξει την εικόνα της φθηνής μάρκας που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια γύρω από το όνομά της. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα διαδραματίσει η είσοδος της εργοστασιακής ομάδας της Hyundai στο WRC από το 2014 με το i20 WRC, ενώ στον στόχο αυτό θα συμβάλει και η δημιουργία ενός νέου υπο-brand επιδόσεων, το οποίο θα κινείται στα ίδια χνάρια με το τμήμα Nismo της Nissan. Με αυτές τις δύο κινήσεις, οι υπεύθυνοι της Hyundai ευελπιστούν πως εκτός από την βελτίωση του image της εταιρίας, θα αυξηθούν και οι πωλήσεις της.

Το πρώτο μοντέλο που θα βγει με τα σήματα του νέου brand θα είναι μια έκδοση επιδόσεων της επόμενης γενιάς του i20, η οποία είναι προγραμματισμένη να περάσει στην αγορά το 2015. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθεί και ως homologation car για το νέο WRC αγωνιστικό της Hyundai του 2015. Αργότερα θα ακολουθήσουν και γρήγορες εκδόσεις άλλων μοντέλων της Hyundai όπως του Veloster Turbo και του Genesis Coupe.

[Πηγή: Drive.com.au]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση 132 Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Η Hyundai ανακαλεί 132 Tucson παραγωγής από Μάιο 2021 ως και Μάιο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Στα επηρεαζόμενα...

Ανανέωση για το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

Το Hyundai Ioniq 5 βρίσκεται στην αγορά τρία χρόνια και η κορεατική εταιρία παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του. Αυτή αποκτά νέα μάσκα, νέους...
Autoblog.gr