Η Ford μειώνει την παραγωγή στο Michigan για τα Focus και C-Max

Σχετικά άρθρα

Ford Focus 1.0 EcoBoost

Η Ford «φρενάρει» την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Michigan, για τις εβδομάδες μεταξύ 28 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου. Ο λόγος για αυτή τη μείωση είναι η αντίστοιχη μείωση στις πωλήσεις που σημείωσε η Ford μετά από 27 μήνες που με τη σειρά της αύξησε την παροχή των Focus και C-Max.

Η διαχείριση της προμήθειας αυτοκινήτων για την Ford ήταν και είναι μέρος της επιτυχίας της φίρμας, άρα, μόλις τα ανώτερα κλιμάκια είδαν την παροχή του Focus να αυξάνεται από 58 ημέρες σε 71 και του C-Max από 108 σε 122 ημέρες, αποφάσισαν να ρίξουν τους ρυθμούς παραγωγής. Να σημειώσω για να μην υπάρχει παρεξήγηση πως όταν λέω προμήθεια εννοώ στην ουσία το stock. Δηλαδή αν σταματούσε εντελώς η παραγωγή του εκάστοτε μοντέλου, για πόσες ημέρες μπορεί να τροφοδοτηθεί η αγορά.

Η Ford εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να ισορροπήσει την παραγωγή με την ζήτηση και σε μεγάλο βαθμό το έχει καταφέρει γι’ αυτό και τα περιθώρια κέρδους της έχουν αυξηθεί. Για παράδειγμα, έχουμε αναφέρει πως η παραγωγή των F-Series trucks αλλά και του Fusion έχει αυξηθεί. Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει ζήτηση και προβλέψεις για συνέχιση αυτών των επιπέδων ζήτησης. Στον αντίποδα είναι τα Focus και C-Max εν προκειμένω που λόγω της πτώσης στην ζήτηση, μειώνεται αντίστοιχα και η παραγωγή.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...