Καμία ποινή για τον Alonso, παράπονα από τον Massa για την μέση γόμα

Σχετικά άρθρα

fernando-alonso-ferrari-17-abu-dabi-1

Ο Fernando Alonso μάλλον έπεισε τους αγωνοδίκες, ότι ο Jean-Eric  Vergne δεν του άφησε χώρο στην πίστα και γι’ αυτό το λόγο ο Ισπανός τον προσπέρασε από εκτός, με τα λάστιχά του πότε να ακουμπάνε και πότε όχι στην άσφαλτο. Μετά τον αγώνα ο οδηγός της Ferrari δεν ήταν σίγουρος για την απόφαση.

Προφανώς, η απόφασή τους είναι πάντα αμφίβολη. Όταν έχεις κάποιον δίπλα σου πρέπει πάντα να αφήνεις χώρο. Δεν μου άφησε χώρο και έπρεπε να βγω εκτός πίστας. Αυτός θα πει ότι βγήκα εκτός για να τον περάσω, οπότε θα δούμε.

32257_nessuna_penalità_per_il_sorpasso_di_alonso

Ο δεύτερος οδηγός της Ferrari, Felipe Massa παραπονέθηκε για την στρατηγική που ακολούθησε με την ομάδα του, υποστηρίζοντας πως έπρεπε να κάνει το τελευταίο μέρος του αγώνα με την μαλακή γόμα, όπως ο Fernando Alonso.

Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας. Κρίμα που είχαμε πρόβλημα με την διάρκεια των ελαστικών πριν το δεύτερο pit stop. Η στρατηγική που θέλαμε να ακολουθήσουμε ήταν αυτή του ενός pit stop, αλλά είδαμε ότι τα λάστιχα κρατούσαν λιγότερο από ότι είχαμε υπολογίσει, με αποτέλεσμα να αλλάξουμε στρατηγική σε δύο pit stop. Εκεί επιλέξαμε λάθος λάστιχα, καθώς έπρεπε να βάλουμε την μαλακή γόμα που ήταν κατά ένα δευτερόλεπτο στο γύρο γρηγορότερη.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...