Από 11 Νοεμβρίου η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Σχετικά άρθρα

teli-kykloforias

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, η ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή στο Taxinet για την εκτύπωση των Τελών Κυκλοφορίας του 2014 θα ανοίξει την επόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. Η παράταση δόθηκε για να μπει στο σύστημα και ο φόρος πολυτελείας.

Οι φορολογούμενοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ή μοτοσικλετών θα πρέπει να πληρώσουν τα φετινά τέλη κυκλοφορίας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 1.929 κ.εκ να πληρώνουν μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας του 2013.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας που τους αναλογούν στις τράπεζες, προσκομίζοντας το έντυπο που θα εκτυπώσουν από την ειδική εφαρμογή του Taxisnet.

Στόχος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων είναι τα δύο ειδοποιητήρια να δοθούν ταυτοχρόνως στο κοινό, ωστόσο εάν η ειδική εφαρμογή για το φόρο πολυτελείας δεν είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη της εβδομάδος, τότε θα δοθεί πρώτη σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας.

Αναλυτικά τις τιμές των τελών κυκλοφορίας του 2014 αλλά και τον φόρο πολυτελείας που επιβαρύνει τα αυτοκίνητα άνω των 1.928 κ. εκ μπορείς να τις βρες εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...