Η Lotus παραδέχεται ότι εξετάζει τους Hulkenberg και Maldonado για το 2014

Σχετικά άρθρα

GP Spanien 2013

Οι φήμες σχετικά για τον αντικαταστάτη τού Kimi Raikkonen στη Lotus για το 2014 είχαν σαν μεγάλο φαβορί τον Felipe Massa, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Φινλανδό. Ωστόσο, ο Massa είναι ο νέος οδηγός τής Williams για το 2014, με τον Pastor Maldonado ν’ αποχαιρετά τη βρετανική ομάδα μετά το Interlagos. Έτσι, ο Nico Hulkenberg είναι για πολλούς αυτός που θα πάρει τη θέση τού Raikkonen για τη νέα σεζόν.

Ο οδηγός τής Sauber ήταν πάντα επιλογή για τη βρετανική ομάδα, όμως ο ιδιοκτήτης τής Genii Capital, Gerard Lopez, που είναι ιδιοκτήτρια τής Lotus, αποκαλύπτει πως υπάρχουν 4 επιλογές που εξετάζουν οι Βρετανοί, δύο εκ των οποίων είναι ο Hulkenberg και ο Maldonado.

Μιλάμε με 4 υποψήφιους για το 2014. Μεταξύ αυτών, είναι ο Nico Hulkenberg και ο Pastor Maldonado. Θα είναι μια εσωτερική απόφαση, την οποία δεν έχουμε πάρει ακόμα. Ο Maldonado έχει νικήσει ένα Grand Prix, κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να κρύψουμε και θα πρέπει να το λάβουμε υπ’ όψιν μας.

Στο κοντινό μέλλον, αναμένεται ν’ ανακοινωθεί κι επίσημα η συμφωνία τής Genii Capital με την Quantum Motorsport, για εξαγορά του 35% των μετοχών τής Lotus από τη δεύτερη, κάτι που σημαίνει ότι τα δοθεί ένας τέλος στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τού Enstone. O Hulkenberg μοιάζει να είναι το φαβορί για το 2014, όμως θα πρέπει περιμένουμε τις ανακοινώσεις, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[Πηγή: Die Welt]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα