Brawn: Τα 2 τελευταία GP θα κρίνουν αν ήταν επιτυχημένη η χρονιά

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Η Mercedes ήταν η ομάδα που παρουσίασε, ίσως, τη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι. Η W04 είναι ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο στον έναν γύρο, αλλά η ανταγωνιστικότητά της μειώνεται σε αγωνιστικές συνθήκες, όταν το φορτίο καυσίμου είναι πολύ μεγάλο, ενώ η διαχείριση των ελαστικών είναι καθοριστική για ένα καλό αποτέλεσμα.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, στη δεύτερη θέση τής βαθμολογίας, έχοντας 334 βαθμούς, 11 περισσότερους από τη Ferrari, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει τη θέση αυτή από την ιταλική ομάδα στους επόμενους δύο αγώνες.

Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι η χρονιά ήταν επιτυχημένη για τους Γερμανούς, όμως ο Ross Brawn, Πρόεδρος της ομάδας, επισημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος τής σεζόν.

Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα της σεζόν είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ομάδα μας, και το αποτέλεσμα θα καθορίσει πως κρίνεται η σεζόν μας. Έχουμε αποκτήσει κάποια δυναμική από τα δύο δυνατά Σαββατοκύριακα στην Ινδία και το Abu Dhabi, κάτι που εδραίωσε τη θέση μας το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Σύμφωνα με τον Toto Wolff, οι μηχανικοί προσπαθούν ν’ αυξήσουν την απόδοση της W04 στον αγώνα, προκειμένου να πάρουν παίρνουν σταθερά καλούς βαθμούς και να μη χάσουν τη δεύτερη θέση.

Σαν ομάδα, έχουμε μια καλή δυναμική στους δύο τελευταίους αγώνες, παίρνοντας περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας και αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα μας να διατηρήσουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος μας κι εργαζόμαστε σκληρά από το Abu Dhabi, ώστε να δώσουμε στους οδηγούς μας ένα καλύτερο πακέτο για τον αγώνα.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...