Με ραγισμένο σασί έτρεχε ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Στους τελευταίους αγώνες, η απόδοση του Lewis Hamilton δεν είναι η αναμενόμενη, ειδικά όταν μιλάμε για τον αγώνα. Από την Ιαπωνία (όταν ο Hamilton εγκατέλειψε), ο Nico Rosberg παίρνει περισσότερους βαθμούς, με αποτέλεσμα να έχει πλησιάσει στους 16 βαθμούς από τον team-mate του.

Η Mercedes, θέλοντας να εξετάσει γιατί η απόδοση του Βρετανού δεν είναι τόσο καλή, αποφάσισε να ελέγξει το μονοθέσιό του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι μηχανικοί τής γερμανικής ομάδα διαπίστωσαν ότι η W04 τού Hamilton είχε δύο μεγάλες ρωγμές στο σασί, κάτι που είναι αρκετό να επηρεάσει τον χειρισμό τού μονοθεσίου, όπως και τη συμπεριφορά του.

Έτσι, η Mercedes άλλαξε σασί στο μονοθέσιο του Lewis, προκειμένου να μην υπάρχουν πια τα προβλήματα στον χειρισμό, με τον Πρόεδρο της ομάδας, Ross Brawn, να λέει:

Τ΄αποτελέσματα του Lewis στο Abu Dhabi δεν ήταν αυτά που περιμέναμε, ειδικά σε σχέση με τον Nico. Ο Nico έκανε σπουδαία δουλειά στο Abu Dhabi, αλλά αυτό που μας προβληματίζει είναι κάποια από τη συμπεριφορά τού μονοθεσίου τού Lewis, που δεν ήταν σύμφωνο μ’ αυτό τού Nico.

Κοιτάξαμε πολύ καλά το μονοθέσιο και βρήκαμε ότι το σασί είχε αρκετά μεγάλη ζημιά, περισσότερο απ’ όσο νομίζαμε. Ξέραμε ότι είχαμε κάποια περάσματα πάνω από τα kerbs, αλλά, όταν το είδαμε και αρχίσαμε να το εξετάζουμε, βρήκαμε ότι η ζημιά ήταν αρκετά σημαντική. Ίσως έχει επηρεάσει σ’ ένα επίπεδο τον χειρισμό τού μονοθεσίου.

Έτσι, έχουμε βάλει νέο σασί στο μονοθέσιο, και θα έχει ένα νέο σασί αυτό το Σαββατοκύριακο, διότι θέλουμε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Σίγουρα, υπήρχαν κάποια πολύ περίεργα πράγματα μεταξύ των δύο αυτοκινήτων στο Abu Dhabi. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα που έγιναν οι ρωγμές, αλλά σίγουρα δεν ήταν καλό.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα