To Ford Edge Concept θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Los Angeles

Σχετικά άρθρα

2011-ford-edge-logo

Next-Generation Ford Edge leaked image (2)

Αύριο στην έκθεση του Los Angeles, η Ford θα παρουσιάσει το πρωτότυπο νέο Edge το οποίο θα είναι πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα πωλείται σε όλο τον κόσμο και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Μάρτιο του 2014, προτού ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τα μέσα του επόμενου έτους.

Το νέο Edge θα διαθέτει μεγάλη γρίλια με αρκετά στοιχεία του να προέρχονται από το Fusion/Mondeo. Θα κατασκευαστεί πάνω στη πλατφόρμα του Fusion/Mondeo και θα γίνει το μεγαλύτερο αυτοκίνητο της Μπλε Οβάλ εταιρίας στην Ευρώπη.

Μηχανικά θα προσφέρεται τουλάχιστον με έναν EcoBoost κινητήρα. Είτε με τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο EcoBoost απόδοσης 240 ίππων, είτε με τον 3,5-λίτρων V6 EcoBoost απόδοσης 365 ίππων. Επίσης θα είναι διαθέσιμο και σε υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο Atkinson κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα.

[Πηγή: The Detroit News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...