Lowe: Ο Brawn θ’ αποφασίσει για το μέλλον του

Σχετικά άρθρα

Paddy Lowe

Πριν ακόμα ο Paddy Lowe πατήσει το πόδι του στο Brackley, οι φήμες ήθελαν τον Ross Brawn να φεύγει από την ομάδα, δίνοντας τη θέση του στον Lowe. Και οι δύο είναι αξιόλογοι τεχνικοί, αλλά ο Brawn είναι επί κεφαλής στη διοίκηση της ομάδας, ενώ ο Lowe επί κεφαλής στο τεχνικό τμήμα. Φυσικά, ο Brawn δίνει κάποια βοήθεια στο τεχνικό τμήμα, αλλά ο Lowe έχει πολύ περισσότερες αρμοδιότητες εκεί.

Ο Βρετανός, πρώην Τεχνικός Διευθυντής τής McLaren, υποστηρίζει πως ο Brawn θα πάρει μόνος του την απόφαση, αλλά τονίζει ότι δεν έχει παρθεί ακόμα η απόφαση.

Όταν πάρουμε μαι απόφαση, θα τη μοιραστούμε μαζί σας. Υπήρχε πολλή συζήτηση τους τελευταίους μήνες για το συγκεκριμένο θέμα. Το θέμα είναι ότι ο Ross θα κάνει ένα βήμα πίσω κάποια στιγμή. Δεν είναι σαφές πότε θα γίνει, αν θ’ αποχωρήσει ή αν θα μείνει μ’ έναν διαφορετικό ρόλο στην ομάδα.

Προς το παρόν, περιμένουμε την απόφαση του Ross. Στο μεταξύ, συνεργάζομαι πολύ καλά με τους Ross και Toto, δεν υπάρχει κανένα θέμα γι’ αυτό, δουλεύουμε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας. Θα ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει ανυπομονησία, επομένως θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα