Button: Οι ομάδες θα πρέπει να εξετάσουν την επιλογή τού Perez

Σχετικά άρθρα

Jenson and Sergio in the paddock

Ο Sergio Perez είναι ένας από τους οδηγούς που αναζητούν τον νέο σταθμό στην καριέρα τους. Ο Μεξικανός έδωσε τη θέση του στον Kevin Magnussen, που προέρχεται από το πρόγραμμα νέων οδηγών τής McLaren. Οι καλύτερες διαθέσιμες ομάδες για το 2014 είναι η Lotus, η Sauber και η Force India, με τη δεύτερη να είναι η πιθανότερη από τις 3, αν πρέπει κάποια.

Ο Checo έχει παραδεχτεί ότι θα είναι δύσκολο να βρει ομάδα για τη νέα σεζόν, και δεν απέκλεισε να μείνει εκτός Formula 1 αν δεν μπορέσει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασία με κάποια καλή ομάδα. Ο Jenson Button, όμως, προτρέπει τις ομάδες να εξετάσουν την επιλογή τού πρώην team-mate του, διότι λέει ότι έχει βελτιωθεί σαν οδηγός, έχοντας μάθει πολλά στο Woking.

Νιώθω ότι ο Checo έχει μάθει τόσα πολλά αυτή τη χρονιά. Ήρθε στην ομάδα έχοντας εμπειρία δύο ετών, αλλά εξακολουθεί να έχει μάθει τόσα πολλά. Είναι πολύ δύσκολο να πάρει όλα τα δεδομένα, διότι η McLaren είναι πολύ καλή στο να τα δίνει στους οδηγούς, όταν φτάνουν στην ομάδα, όλα τα δεδομένα που χρειάζονται.

Η απόφαση για το ποιος θα μπει στα μονοθέσια δεν είναι δικιά μου, αλλά μπορώ να πω ότι ο Checo έκανε καλή δουλειά όλη τη σεζόν. Οποιαδήποτε ομάδα από το pit lane θα μπορούσε να επωφεληθεί από τον Checo, από την πλευρά τής εμπειρίας στα χρόνια που είναι στο άθλημα.

Κάθε ομάδα που έχει διαθέσιμη θέση θα πρέπει να εξετάσει τον Checo για τη θέση αυτή, επειδή δεν έχει μόνο ταχύτητα, αλλά και η νοημοσύνη του. Αυτό είναι σημαντικό στις μέρες μας: δεν πρέπει μόνο να οδηγείς γρήγορα, πρέπει να έχεις όλο το πακέτο.

Ο 23χρονος λέει ότι μιλά με άλλες ομάδες, κι ελπίζει να έχει γρήγορα κάποια απάντηση, ενώ δηλώνει ξανά πως θέλει να βρει μια ομάδα στην οποία μπορεί να δείξει τις ικανότητες του.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα