Νέες δηλώσεις του Tony Fernandes για τη συνεργασία Alpine-Caterham

Σχετικά άρθρα

Tony Fernandes

Ο επικεφαλής της Caterham, Tony Fernandes, αποκάλυψε μερικές ακόμα πληροφορίες σχετικά με τα πλάνα της εταιρίας και τα μοντέλα που μπορούμε να περιμένουμε.

Μιλώντας σε Γαλλικό μέσο, ο Fernandes είπε πως η Alpine, που εξελίσσεται από κοινού από τις Renault και Caterham θα είναι ένα «φανταστικό» αυτοκίνητο για το οποίο «οι Γάλλοι θα είναι περήφανοι».

Δεν σταμάτησε εκεί όμως. Είπε πως το project έστρωσε τον δρόμο για μία πολύ καλή συνεργασία με τη Renault και συμπλήρωσε πως ελπίζει να επεκταθεί και σε άλλα αυτοκίνητα αφού «θα μπορούσε να παράγει όχι μόνο sport αυτοκίνητα αλλά και ένα SUV και ένα πόλης». Έκλεισε δε, λέγοντας πως είναι επιθυμία του να κατασκευάσει και ένα προσιτό αυτοκίνητο με την Renault και την Dacia, ένα αυτοκίνητο που θα εξελιχθεί για την Tune μάρκα του Fernandes και θα στοχεύει στις αγορές της Ν.Α. Ασίας.

[Πηγή: LesEchos]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...