Lauda: Η φυγή του Brawn αφήνει μεγάλο κενό στην ομάδα της Mercedes

Σχετικά άρθρα

Lauda autosport award

Κατά τη διάρκεια των βραβείου του Autosport που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Niki Lauda παραδέχτηκε ότι η φυγή του Ross Brawn θα αφήσει πίσω του μεγάλο διοικητικό κενό, το οποίο τα νέα αφεντικά Toto Wolff και Paddy Lowe πρέπει να καλύψουν αρκετά γρήγορα.

Ο Lauda, όπως ξέρουμε κατέχει τη θέση του μη εκτελεστικού διευθυντή, προσπάθησε αναποτελεσματικά να κρατήσει τον Βρετανό και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο Ross ήταν σίγουρα ο ιθύνων νους όλης της ομάδας και όταν θα πηγαίνει αυτός για ψάρεμα οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να συμπληρώσουν μια μεγάλη τρύπα. Έτσι, ο Paddy και Toto έχουν να κάνουν μια πραγματικά καλή δουλειά για να συνεχίσουν ότι άρχισε ο Ross, ειδικά φέτος όπου ανέβασε την ομάδα από την πέμπτη θέση στη δεύτερη. Ο αέρας στην κορυφή γίνεται λεπτότερος και λεπτότερος.

Όταν ο Αυστριακός ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Wolff και ο Lowe έχουν τις δυνατότητες για να κάνουν τη δουλειά που χρειάζεται, ο Lauda απάντησε:

Ναι. Πρέπει. Και θα το κάνουν.

Ενώ πρόσθεσε:

Ο Paddy με το τεχνικό του υπόβαθρο είναι ιδανικός για την ομάδα, το ίδιο και ο Toto με το εμπορικό κομμάτι. Έχουν την δυνατότητα και θα τους πιέσω να τα καταφέρουν.

formula-1-grand-prix-kuala-lumpur-malaysia-malaysian-sepang-niki-lauda-ross_3019262

Τέλος, ο Lauda δήλωσε ότι ήταν ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η Brawn συμφώνησε να μην διακόψει εντελώς τους δεσμούς του με την ομάδα και ότι θα μπορούσε να του ζητήσει συμβουλές, λέγοντας:

Έχω πολύ καλή σχέση και είμαι σε συνεχή επαφή μαζί του. Ελπίζω να μην πάει για πάρα πολύ καιρό για ψάρεμα στην αρχή της χρονιάς και δεν μπορώ να τον καλέσω για κάποια συμβουλή. Φεύγει, ας πούμε, σε καλή κατάσταση με εμένα προσωπικά. Αλλά τα νέα παιδιά είναι τώρα υπεύθυνα και πρέπει να δείξουν τι μπορούν να κάνουν.

[Πηγή: Autosport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα