Hamilton: Όταν ο Dennis μου είπε ότι θα είμαι πιο αργός από τον Fernando, έκανε λάθος [w/video]

Σχετικά άρθρα

alonso-hamilton

Ο Lewis Hamilton σε πρόσφατη συνέντευξή του, παρότρυνε τον Daniel Ricciardo να επιτεθεί στον πολυνίκη teammate του από την αρχή του πρωταθλήματος, όπως και ο ίδιος έκανε στην παρθενική του χρονιά στην Formula 1. Σαν πρωτάρης το 2007, ο Hamilton ήταν teammate του Fernando Alonso, εκπλήσσοντας τους πάντες, όταν τον πέρασε στη πρώτη στροφή, του πρώτου αγώνα.

Όταν ο Ron (Dennis) μου είπε πως θα ήμουν πολύ πιο αργός από τον Fernando, πίστευα πως έκανε λάθος. Η επίθεση μου στον πρώτο αγώνα, ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω στην Formula 1.

Παρόλο που ο Ricciardo έχει περισσότερη εμπειρία, ο Hamilton ταυτίζει το δικό του ξεκίνημα, με την μεταγραφή του Αυστραλού στην Red Bull, δίπλα στον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastian Vettel. Η μεταγραφή σύμφωνα με τον Βρετανό είναι λογική, παρότι ο ίδιος θα περίμενε πως η Red Bull θα υπέγραφε κάποιον πιο δημοφιλή.

Παραξενεύτηκα όταν το ανακοίνωσαν, αλλά αφού έχουν μια ομάδα μόνο για να αποκτούν εμπειρία οι νέοι οδηγοί, χαίρομαι που δουλεύει. Θα μπει σε ένα καλό μονοθέσιο, σε μια θέση που πολλοί θα ήθελαν να έχουν, όχι εγώ όμως, γιατί εγώ ήδη έχω ένα καλό μονοθέσιο.

Τον υποστηρίζω (τον Ricciardo) και εύχομαι να μπορεί να αντέξει στην πίεση. Είναι πάντα μεγάλη η πίεση ενός νεαρού σε μια κορυφαία ομάδα. Εύχομαι να κάνει ότι κι εγώ στην πρώτη στροφή, του πρώτου αγώνα. Δεν είναι απαραίτητο να το κάνει, αλλά θα ήταν φοβερό για κάθε οδηγό. Εύχομαι να το δω στους καθρέφτες μου.

Ας θυμηθούμε και το video της εκκίνησης, που αναφέρει ο Hamilton:

http://www.youtube.com/watch?v=MAe9thq-0jU

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...