Το Nissan BladeGlider θα αποτελεί το νέο standard οδικής συμπεριφοράς και οδηγικής απόλαυσης

Σχετικά άρθρα

nissan-bladeglider-1

Το Nissan BladeGlider θα γίνει το νέο πρότυπο οδικής συμπεριφοράς με το οποίο θα συγκρίνονται όλα τα sports cars. “Το αυτοκίνητο με την καλύτερη οδική συμπεριφορά που θα οδηγήσεις. Αυτός είναι ο στόχος.”

Τάδε έφη ο επικεφαλής καινοτομιών της Nissan Motorsports, Ben Bowlby. Μπορεί αυτή τη στιγμή να εκκρεμεί η υπόθεση με την μήνυση που κατέθεσε η Panoz αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στη Nissan θα σταματήσουν να μιλούν για ένα από τα πλέον υποσχόμενα concepts τους.

Οι άνθρωποι στην Ιαπωνική εταιρία, προβλέπουν πως αν όλα πάνε καλά με την εξέλιξη του αυτοκινήτου, μπορεί να το δούμε να μπαίνει στην παραγωγή σε τρία χρόνια από τώρα. Θα τοποθετείται κάτω από το πιο παραδοσιακό 370Z και θα κοστίζει σημαντικά λιγότερο από 35.000€ παρά το ηλεκτρικό powertrain.

Ο Bowlby λέει πως το κλειδί της δυναμικής του συμπεριφοράς, είναι το στενό εμπρός μετατρόχιο, η αεροδυναμική, οι δύο ηλεκτροκινητήρες μέσα στους πίσω τροχούς και τα φαρδιά πίσω ελαστικά.

Όλα έχουν να κάνουν με την απόδοση, με το να μπορείς να στρίβεις με πολλά Gs […] Άρα, extreme οδική συμπεριφορά και extreme απόλαυση και μία εντελώς νέα εμπειρία, μία εντελώς διαφορετική οδηγική εμπειρία.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...