To Toyota GT 86 sedan μάλλον θα φοράει έναν 2-λιτρο turbo κινητήρα, θα κυκλοφορήσει το 2016

Σχετικά άρθρα

Toyota GT86 Four-Door Coupe rendering

Μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα η sedan έκδοση του Toyota GT86 οι φήμες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα οργιάζουν.

Τελευταίες αναφορές λένε ότι η τετράπορτη έκδοση του εκπληκτικού ιαπωνικού coupe θα έχει κάποια σχεδιαστικά στοιχεία από το Subaru Cross Sport concept, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν “θα είναι εύκολο να φέρουν τη μεσαία κολόνα πιο μπροστά, να προσθέσουν δύο πίσω πόρτες και να ρίξουν λίγο την οροφή ώστε να δημιουργήσουν ένα sedan look”

Η ίδια πηγή αναφέρει ακόμα ότι η έκδοση φέρει τη κωδική ονομασία 734A και θα έχει μήκος 4.750 χλστ, πλάτος 1.780 χλστ και ύψος 1.400 χλστ., με το μεταξόνιο να φτάνει τα 2.750 χλστ.

Τέλος, ακούγεται ότι για να ανταπεξέλθει στο παραπάνω βάρος, κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας 2,0-λιτρος turbo κινητήρας, με τις φήμες για υβριδικό σύνολο αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις να περιφέρονται στον αέρα.

Όλα τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν ή μη όσο πλησιάζει η παρουσίαση του GT86 sedan, που αν όλα πάνε καλά θα βγει κάποια στιγμή το 2016. Μέχρι τότε υπομονή, γενικά.

[Πηγή: Motoring]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...