Σε 6 μήνες φυλάκιση (μάλλον με αναστολή) καταδικάστηκε ο Eddie Irvine

Σχετικά άρθρα

Eddie Irvine

Άσχημα νέα για τον πρώην οδηγό τής Formula 1, Eddie Irvine, καθώς καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών. Ο λόγος είναι το περιστατικό που συνέβη το 2008, στο νυχτερινό κέντρο Hollywood στο Μιλάνο, όταν ήρθε στα χέρια με τον Gabriele Moratti, γιο τού πρώην Δημάρχου στο Μιλάνο.

Και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο για ό,τι έγινε, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δε θα φυλακιστούν, καθώς η ποινή είναι μάλλον με αναστολή, με τις κατηγορίες να κάνουν λόγο για επίθεση του ενός προς τον άλλον μ’ ένα ποτήρι!

Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει γιατί έγινε όλο αυτό, και σύμφωνα με τις φήμες, όλα ξεκίνησαν όταν ο Irvine έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στην κοπέλα τού Moratti. Σύμφωνα, όμως, μ’ έναν από τους δικηγόρους τού Ιταλού, αυτό δεν ισχύει.

Προφανώς, είναι εύκολο για τις εφημερίδες να λένε ότι πάλεψαν για τη ζήλια για μια γυναίκα, ότι οι δυο τους ήταν αντίπαλοι για εκείνη. Είναι μια ωραία ιστορία. Αλλά, στην πραγματικότητα, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Irvine είπε στο δικαστήριο ότι όλα το περιστατικό ξεκίνησε από τον Moratti.

Ο Moratti με χτύπησε με 2-3 μπουνιές κι έχασα την ισορροπία μου.

Μπορεί η ποινή να είναι λογικά με αναστολή, αλλά οι δυο τους δε θα γλιτώσουν ένα χρηματικό πρόστιμο, κάτι που δε νομίζω να στεναχωρήσει κανέναν από τους δύο.

[Πηγή: The Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...