Η έκδοση παραγωγής του Caterham AeroSeven δεν θα βγει νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2015

Σχετικά άρθρα

Caterham AeroSeven Concept (1)

To Caterham AeroSeven Concept το είδαμε στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2013 στο GP της Σιγκαπούρης, με την εταιρία να ανακοινώνει πως η έκδοση παραγωγής του δεν θα βγει νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2015.

Το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους θα αποκτήσει ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση. Σύμφωνα με τον CEO της Caterham, Graham Macdonald, θα αποκτήσει παρμπρίζ, hardtop και διαφορετικό μπροστά μέρος, ώστε να είναι πιο κοντά στα θέλω των πελατών της.

Μηχανικά θα φορά τον Ford Duratec Euro 6 ατμοσφαιρικό 2,0-λιτρο κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 240 άλογα στις 8.500 σ.α.λ με 206 Nm ροπής στις 6.300 σ.α.λ. Θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...