Η GLA θα γνωρίσει μεγαλύτερη επιτυχία από την CLA σύμφωνα με τον CEO της Mercedes-Benz USA

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz GLA 220 CDI 4MATIC (X156) 2013

Σύμφωνα με τον CEO της Mercedes-Benz USA, Steve Cannon, η ολοκαίνουρια GLA θα γνωρίσει μεγαλύτερη επιτυχία ακόμα και από την εξαιρετικά πετυχημένη CLA.

Παρότι η τιμή της GLA δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αναμένεται να κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 30.825$ της CLA και τα 38.405$ της μεγαλύτερης GLK. Στην αρχή, το νέο crossover της Mercedes-Benz θα προσφέρεται ως τετρακίνητο με την δικίνητη έκδοση να ακολουθεί λίγο αργότερα. Με όλα αυτά ως δεδομένα και το κλίμα που μεταφέρουν στον CEO οι αντιπρόσωποι της φίρμας στις Η.Π.Α. να είναι κάτι παραπάνω από θετικό, ο Cannon περιμένει (και προειδοποιεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους για) σημαντικές ελλείψεις, ίσως χειρότερες από αυτές τις οποίες αναμένεται να αντιμετωπίσει από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούνιο η CLA.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες στην Γερμανία είναι ενήμεροι για το ενδεχόμενο “πρόβλημα” και όπως δήλωσε ο Dieter Zetsche, σκέφτονται να προστεθεί μία ακόμα (η τρίτη) βάρδια στο εργοστάσιο που κατασκευάζει τα μπροστοκίνητα αυτοκίνητα της Mercedes στην Ουγγαρία.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...