2015 Audi TT [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Audi TT Rendering 1

Η νέα, τρίτη γενιά του δημοφιλούς Audi TT θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και μέχρι αυτό το σημείο, το μόνο που ξέρουμε σίγουρα για τον εξωτερικό σχεδιασμό του, είναι πως θα δανείζεται στοιχεία από το Allroad Shooting Brake Concept.

Γνωρίζοντας την Audi, μπορούμε να υποθέσουμε πως το design του θα είναι εξέλιξη του υπάρχοντος και όχι επαναστατικά διαφορετικό. Κατά πάσα πιθανότητα, θα έχει επιθετικό εμπρός μέρος και τα φώτα θα έχουν LED στοιχεία. Το παρμπρίζ θα έχει έντονη κλίση ενώ συνεχίζοντας προς τα πίσω, η οροφή θα «σβήνει» στο πίσω μέρος. Κάτι σαν το rendering που ετοίμασε η Design RM δηλαδή.

Audi TT Rendering 2

Όπως έχουμε αναφέρει και προηγουμένως, το νέο TT θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του Group και θα προσφέρεται με διάφορους κινητήρες όπως π.χ. τον 1800άρη TFSI με τα 180 άλογα και τον δίλιτρο TFSI με τα 220 ή/και τα 300 άλογα. Τέλος, αργότερα αναμένεται να παρουσιαστεί η κορυφαία TT-RS έκδοση με έναν υπερτροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο κινητήρα με απόδοση 380 ίππων ενώ έχει ήδη επιβεβαιωθεί και η σκληροπυρηνική, ελαφριά έκδοση.

audi tt 2015 rendering

[Πηγή: Design RM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...