Η GM εστίασε υπερβολικά στα infotainment συστήματα λέει στέλεχος της εταιρίας

Σχετικά άρθρα

mark-reuss

Ο απερχόμενος πρόεδρος της GM North American και νυν αντιπρόεδρος Product Development της φίρμας, Mark Reuss, είχε δύο πράγματα να πει για την στρατηγική και τις προτεραιότητες της εταιρίας.

Περάσαμε μία περίοδο όπου κάποιοι άνθρωποι πίστευαν πως αν κάνουμε τα πιο cool τηλεματικά και infotainment συστήματα θα κερδίσουμε την αγορά. Προφανώς δεν θα νοιάζει κανέναν η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, το πώς ακούγεται, πώς συμπεριφέρεται σε ενδεχόμενη σύγκρουση. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το infotainment.

Φυσικά ο Reuss είναι ειρωνικός αλλά στη συνέχεια σοβαρεύεται και κρίνει (κράζει;) τις επιλογές της εταιρίας ενώ εντοπίζει το σφάλμα στην επιλογή κάποιων ανθρώπων για συγκεκριμένες θέσεις.

Είχαμε διαχειριστές στην εξέλιξη προϊόντων αντί για αρχιμηχανικούς.

Όλα αυτά όμως πιστεύουν πως θα αλλάξουν υπό την ηγεσία της Mary Barra. «Πιστεύω πως η Barra ξέρει πολλά για το προϊόν» δήλωσε. Για το τέλος ο Reuss κράτησε τις προσδοκίες του για το μέλλον της GM. «Θέλω την GM να είναι γνωστή για την αξιοπιστία της, την αντοχή της και την εξυπηρέτηση πελατών στις εκθέσεις μας. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητη υπεροχή».

[Πηγή: CarAdvice]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr