Teaser Photos: Η Mercedes F1 Team μας δείχνει το νέο της μονοθέσιο [Ανανεωμένο 3, w/video]

Σχετικά άρθρα

Be1zhF7CEAAXYXz

Εν όψη της νέας αγωνιστικής σεζόν και των επίσημων πρώτων δοκιμών που θα γίνουν στην Jerez την επόμενη εβδομάδα, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις παρουσιάσεις των νέων τους μονοθεσίων.

H McLaren ξεκίνησε την Παρασκευή, σειρά πήρε εχθές η Ferrari, σήμερα θα παρουσιάσει η Sauber, ενώ φωτογραφίες από τα νέα τους μονοθέσια έχουν δώσει στη δημοσιότητα και οι Force India, Williams και Lotus.

Η ομάδα της Mercedes, έχει μπει και αυτή στη διαδικασία δοκιμών εν όψη 2014 κάνοντας και το προγραμματισμένο της shakedown στο Silverstone, ενώ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα video για το πως ακούγεται ο νέος της κινητήρας.

Η Γερμανική ομάδα δεν έμεινε στα παραπάνω και έδωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter μία μικρή γεύση για το πως θα είναι το νέο της μονοθέσιο.

Συγκεκριμένα ανέβασε εχθές φωτογραφίες από τα εμπρός ψαλίδια της WO5 και το κάλυμμα του κινητήρα, ενώ σήμερα τον καθρέφτη του μονοθεσίου. Ενώ η φωτογραφία με το κάλυμμα του κινητήρα μας δείχνει ότι στη νέα WO5 θα υπάρχει και η παρουσία του μαύρου χρώματος, κάτι που την περσινή σεζόν δεν υπήρχε.

Ανανέωση: Τελικά το μαύρο χρώμα θα είναι αρκετά έντονο στο χρωματισμό του μονοθεσίου της γερμανικής ομάδας, καθώς από τη τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται ότι το κάλυμμα είναι βαμμένο μαύρο με το αστέρι της Mercedes να έχει περίοπτη θέση.

Ανανέωση: Η Mercedes εμφάνισε άλλη μια φωτογραφία του μονοθεσίου της μέσω Twitter, δείχνοντας την υποστήριξή της στον Michael Schumacher.

Μάλλον όμως η Mercedes AMG ήθελε να παρουσιάσει το μονοθέσιο νωρίτερα, άλλα όρισε τις 28 του μηνός για σιγουριά. Το παρακάτω video, αποκαλύπτει ουσιαστικά το μονοθέσιο, με τις κάμερες στο ρύγχος, να μοιάζουν με της Ferrari F14 T, τους μορφοποιητές ροής εμφανείς πάνω στα sidepod και την πίσω πτέρυγα να στηρίζεται με 2 πυλώνες.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Γερμανικής ομάδας θα γίνει στην Jerez την αύριο το πρωί, οπότε stay tuned στο Autoblog.gr.

[Πηγή: Mercedes AMG F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα