Η Mercedes δοκίμασε το νέο της μονοθέσιο [w/video]

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG Petronas

Παρόλο που η Mercedes AMG δεν έχει παρουσιάσει ακόμα το μονοθέσιό της για το 2014, συμπλήρωσε σήμερα 40km στο Silvertone. Παρόλο που οι δοκιμές εξέλιξης απαγορεύονται, η κάθε ομάδα επιτρέπεται να κάνει 2 φορές τον χρόνο, έως 100km για διαφημιστικούς λόγους. Βάση κανόνων άρα, η Mercedes έκανε χρήση της μια εκ των δύο “περιορισμένων” δοκιμών της.

Η ομάδα δήλωσε πλέον, έτοιμη για της δοκιμές της Jerez. Στο τιμόνι της F1 W05 ήταν ο Nico Rosberg και τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται ήταν σχεδιασμένα από την Pirelli αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό. Ο Γερμανός μέσω του Twitter του ανακοίνωσε:

Τι υπέροχο αίσθημα. Μόλις οδήγησα το νέο “ασημένιο βέλος” για πρώτη φορά. Φαίνεται γρήγορη, αλλά δεν ξέρω ακόμα πόσο γρήγορη.

Εκτός της Mercedes, σήμερα έκαναν δοκιμές και οι Toro Rosso στο Misano, καθώς και η Force India. Ο Jean-Eric Vergne, δήλωσε μέσω του Twitter πολύ χαρούμενος, που του δόθηκε η τιμή του πρώτου γύρου με το νέο μονοθέσιο.

Jean-Eric Vergne Tweet

[Πηγή: Mercedes AMG, Twitter]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

SILVER ARROW LEADS INTO NEW ERA OF FORMULA ONE

Posted: Friday 24 January 2014 at 17:58

MERCEDES AMG PETRONAS today completed a first day of running with a full 2014 specification Formula One car during a filming day at Silverstone.The new F1 W05, powered by the PU106A Hybrid Power Unit, opened a new era of Formula One at 14:21 this afternoon when it left the garage for the first time in cold but dry conditions at Silverstone.Driven by Nico Rosberg, the car completed a total of 40 km before dusk at 16:30.The team will now ready the F1 W05 for its public track debut in Jerez on Tuesday 28 January.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...