Η Mary Barra επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Opel στο Rüsselsheim, υποσχέθηκε τη προσθήκη ενός ακόμη μοντέλου

Σχετικά άρθρα

Opel-286164

Η Mary Barra η νέα CEO της GM, έκανε το πρώτο της ταξίδι εκτός έδρας σαν νέα CEO της GM στα κεντρικά γραφεία της Opel, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους, περιηγήθηκε το εργοστάσιο παραγωγής και επισκέφθηκε το Διεθνές Κέντρο Τεχνικής Εξέλιξης (ITDC).

Τη Barra συνόδευσε ο νέος Πρόεδρος της GM, Dan Ammann, ο οποίος ανακοινώθηκε υποψήφιος διάδοχος του Steve Girsky στο τιμόνι του Εποπτικού Συμβουλίου της Opel. Η Barra δήλωσε:

Είμαι πολύ ευχαριστημένη που μου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσω τους εργαζόμενούς μας εδώ. Πίστευα ότι ήταν πολύ σημαντικό να ενισχύσω προσωπικά τη δέσμευση της GM στην Opel και να τονίσω τη σημασία της για την εταιρία καθώς και την ανάγκη να επιταχύνουμε την πρόοδό μας στο μέλλον. Βρίσκομαι επίσης στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι θα προσθέσουμε ένα ακόμα μοντέλο στο εργοστάσιό μας στο Rüsselsheim.

Για ανταγωνιστικούς λόγους, η εταιρία αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες επί του παρόντος σχετικά με το αυτοκίνητο που θα προστεθεί στο εργοστάσιο στο Rüsselsheim.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

Με τον Dan Ammann να έχει λάβει το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Opel διαδεχόμενος τον Steve Girsky και με τον KT Neumann να ηγείται της ομάδας της Opel, είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας – το break-even στην Ευρώπη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας.

Η Barra επεσήμανε ότι η GM θα επενδύσει 4 δις ευρώ στη Γερμανία και την Ευρώπη μέχρι το 2016, μία επένδυση που θα υποστηρίξει την κυκλοφορία 23 νέων προϊόντων και 13 νέων κινητήρων στην αγορά:

Πρέπει να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στον πελάτη και στο λανσάρισμα άριστων, καινοτόμων προϊόντων σε συνεχή και σταθερή βάση. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να αναδειχτούμε νικητές εδώ και σε όλο τον κόσμο.

Opel-286180

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Barra περιηγήθηκε το εργοστάσιο του Rüsselsheim όπου απασχολούνται 3.300 εργαζόμενοι και κατασκευάζονται μοντέλα του βραβευμένου Opel Insignia και του Astra. Επίσης επισκέφθηκε το ITDC, το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο εξέλιξης της GM σε όλο τον κόσμο, όπου πάνω από 6.000 μηχανικοί, τεχνικοί και σχεδιαστές δουλεύουν πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες για τα μελλοντικά οχήματα της GM.

Ο Dr.Karl-Thomas Neumann, CEO της Opel δήλωσε ότι η ομάδα της Opel ήταν ενθουσιασμένη με την επίσκεψη των Barra και Ammann:

Μας τιμά το γεγονός ότι η Mary και ο Dan επέλεξαν την Opel ως την πρώτη δραστηριότητα της GM που επισκέφθηκαν εκτός της έδρας της εταιρίας στο Ντιτρόιτ. Αυτό επιβεβαίωσε για όλους μας τη σημασία της Opel για τη GM και την υποστήριξη που θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε στην προσπάθειά μας να επαναφέρουμε την Opel και τα προϊόντα της στην κερδοφορία.

[Πηγή: Opel]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Επίσκεψη της Mary Barra, Νέας CEO της GM, στο Rüsselsheim

  • Το πρώτο ταξίδι εκτός έδρας της Mary Barra ως CEO της GM
  • Ενίσχυση της δέσμευσης της GM στην Opel και προσθήκη ενός μοντέλου στο Rüsselsheim
  • Μαζί της, ο νέος Πρόεδρος της GM, Dan Ammann, υποψήφιος πρόεδρος το Εποπτικού Συμβουλίου της Opel

Η  Mary Barra πραγματοποίησε το πρώτο της ταξίδι εκτός έδρας σαν νέα CEO της GM στα κεντρικά γραφεία της Opel, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους, περιηγήθηκε το εργοστάσιο παραγωγής και επισκέφθηκε το Διεθνές Κέντρο Τεχνικής Εξέλιξης (ITDC).

Τη Barra συνόδευσε ο νέος Πρόεδρος της GM, Dan Ammann, ο οποίος ανακοινώθηκε υποψήφιος διάδοχος του Steve Girsky στο τιμόνι του Εποπτικού Συμβουλίου της Opel.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που μου δίνεται η ευκαιρία να συναντήσω τους εργαζόμενούς μας εδώ» δήλωσε η Barra, η οποία χρίστηκε CEO της GM στις 15 Ιανουαρίου. «Πίστευα ότι ήταν πολύ σημαντικό να ενισχύσω προσωπικά τη δέσμευση της GM στην Opel και να τονίσω τη σημασία της για την εταιρία καθώς και την ανάγκη να επιταχύνουμε την πρόοδό μας στο μέλλον. Βρίσκομαι επίσης στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι θα προσθέσουμε ένα ακόμα μοντέλο στο εργοστάσιό μας στο Rüsselsheim.» Για ανταγωνιστικούς λόγους, η εταιρία δεν σκοπεύει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες επί του παρόντος.

«Με τον Dan Ammann να έχει λάβει το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Opel διαδεχόμενος τον Steve Girsky και με τον KT Neumann να ηγείται της ομάδας της Opel, είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας – το break-even στην Ευρώπη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας» πρόσθεσε.

Η Barra επεσήμανε ότι η GM θα επενδύσει 4 δις ευρώ στη Γερμανία και την Ευρώπη μέχρι το 2016, μία επένδυση που θα υποστηρίξει την κυκλοφορία 23 νέων προϊόντων και 13 νέων κινητήρων στην αγορά: «Πρέπει να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στον πελάτη και στο λανσάρισμα άριστων, καινοτόμων προϊόντων σε συνεχή και σταθερή βάση» δήλωσε. «Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να αναδειχτούμε νικητές εδώ και σε όλο τον κόσμο.»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Barra περιηγήθηκε το εργοστάσιο του Rüsselsheim όπου απασχολούνται 3.300 εργαζόμενοι και κατασκευάζονται μοντέλα του βραβευμένου Opel Insignia και του Astra. Επίσης επισκέφθηκε το ITDC, το δεύτερο μεγαλύτερο κέντρο εξέλιξης της GM σε όλο τον κόσμο, όπου πάνω από 6.000 μηχανικοί, τεχνικοί και σχεδιαστές δουλεύουν πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες για τα μελλοντικά οχήματα της GM.

Ο Dr.Karl-Thomas Neumann, CEO της Opel δήλωσε ότι η ομάδα της Opel ήταν ενθουσιασμένη με την επίσκεψη των Barra και Ammann: «Μας τιμά το γεγονός ότι η Mary και ο Dan επέλεξαν την Opel ως την πρώτη δραστηριότητα της GM που επισκέφθηκαν εκτός της έδρας της εταιρίας στο Ντιτρόιτ. Αυτό επιβεβαίωσε για όλους μας τη σημασία της Opel για τη GM και την υποστήριξη που θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε στην προσπάθειά μας να επαναφέρουμε την Opel και τα προϊόντα της στην κερδοφορία.»

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...

Αυτό είναι το νέο Opel Frontera

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Opel Frontera, με το νέο μικρό B-SUV να παρουσιάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το νέο Frontera, ως διάδοχος του...