Η Nissan εξετάζει το λανσάρισμα μίας “αλα-Evoque” έκδοσης του Qashqai

Σχετικά άρθρα

2014_nissan_qashqai_overseas_on_road_09_1-0110

Η “επίθεση” της Nissan σε όλα τα μέτωπα-κατηγορίες φαίνεται πως συνεχίζεται αφού με δηλώσεις του, ο Επικεφαλής Product Planning and Management της Nissan Europe, Marco Fioravanti, έκανε γνωστές της προθέσεις των Ιαπώνων για το λανσάρισμα μίας νέας έκδοσης του Qashqai στο στυλ του Range Rover Evoque.

Παρατηρούμε τις κινήσεις άλλων εταιριών, όπως η Audi, η Honda και η Volvo. Δεν θέλουμε να είμαστε απλά θεατές.

Δήλωσε. Σε άλλα νέα σχετικά με την φίρμα και το μοντέλο, ο Fioravanti έκανε σαφές το γεγονός ότι η Nissan δεν θα κατασκευάσει υβριδική εκδοχή του Qashqai.

Οι συμβατικοί κινητήρες μας έχουν άριστη κατανάλωση καυσίμου. Θέλουμε να κρατήσουμε μία στρατηγική υψηλού “value for money” στο Qashqai.

Οι πωλήσεις του Nissan Qashqai ξεκίνησαν στην Ευρώπη τον περασμένο μήνα (ξεκινά από 17.150€ με απόσυρση στη χώρα μας) και περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...