Η Ford παρουσιάζει την προηγούμενης γενιάς Mustang V8 GT The Black Edition αποκλειστικά για την Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Ford Mustang V8 GT Coupe The Black 1

Σήμερα από ότι φαίνεται είναι η ημέρα των ειδικών για την Ιαπωνική αγορά εκδόσεων αφού μετά την Mercedes, η Ford παρουσίασε την V8 GT Coupe The Black έκδοση της προηγούμενης γενιάς Mustang.

Οι ειδικές εκδόσεις της πέμπτης γενιάς Mustang είναι αρκετά δημοφιλείς στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ford λανσάρει την The Black. Θα παραχθεί σε 40 μόλις κομμάτια και όλα θα είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα και θα “πατάνε” σε αποκλειστικές για αυτή την έκδοση 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Ford Mustang V8 GT Coupe The Black 4

Η μαυρίλα συνεχίζεται και στο εσωτερικό αλλά για να μην είναι υπερβολικά σκοτεινή η καμπίνα, η Mustang εξοπλίζεται με standard ηλιοροφή που σύμφωνα με την εταιρία μπλοκάρει το 90% της υπέρυθρης ακτινοβολίας και το 96% της υπεριώδους.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο γνωστός 5-λιτρος V8 που αποδίδει 426 ίππους και 529 Nm ροπής και συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η Mustang V8 GT Coupe The Black κοστίζει 5.050.000 Yen (36.360€) και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου.

[Πηγή: Ford]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...